Frank de Boer volkomen terecht de laan uit gestuurd

Tsja..om een goede trainer te zijn, is meer nodig dan een grote bek tegen de scheidsrechter

Die Frank(ie) de Boer toch. In Italië werd hij volkomen terecht na 85 dagen als trainer aan de kant gezet en in Engeland had men nog eerder door dat hij de loser van de eeuw is en gaf hem na 77 dagen, even terecht, de zak.

Hij is inmiddels 47 jaar en het was nog geen twee jaar geleden dat hij zich als een beginnend amateur en snotneustrainer oncollegiaal en niet de bal, maar de man spelend bondscoach Guus Hiddink schoffeerde.

Hiddink stond voor de onmogelijke taak een nationaal team te maken van Neerlands talentloze en overbetaalde professionals. Niemand, maar dan ook helmaal niemand na Hiddink lukte het van dit zootje ongeregeld een ouderwetse voetbalmachine te maken. Maar de Hoornse mompelaar Frank de Boer wist het in zijn Louis-van-Gaal-Engels precies: “Hiddink was done”. De man was te oud om nog voetbaltrainer te zijn.

De tand des tijds knaagt blijkbaar aan Frank de Boer vele malen fanatieker, want hij is op zijn 47ste al ‘done’ en veel te oud om van een groep 21ste-eeuwse profvoetballers een team te maken.

Guus Hiddink lacht ongetwijfeld in zijn vuistje nu Frankie Boy keihard het lid op zijn arrogant omhooggestoken neusje kreeg.

De vuilniszak voor de volgende ophaaldag is wat mij betreft weer helemaal gevuld. Deze keer met Frank de Boer.

Plaats een reactie