Heeft het jostileger een mastermind nodig?

Paris attacks 2015
Paris attacks 2015

20 november 2015

Na de gestoorde acties in Parijs door het jostileger van affectiefverwaarloosde, mongoloide nepmoslims werd dagenlang gezocht naar het mastermind of brein achter deze moordpartij. Mastermind? Brein? Heb je nu werkelijk enig verstand nodig om zoiets stoms te bedenken?

De wellustige slachting onder onschuldige theater- en terrasbezoekers is van zo’n grote stupiditeit dat per definitie duidelijk is dat hier geen ontwikkeld brein achter zat. Hoeveel intelligentie is er nodig om af te spreken op hetzelfde tijdstip een aantal gemakkelijke, want weerloze, doelwitten te selecteren en dan naar willekeur zoveel mogelijk onschuldigen af te maken?

Het enige dat nodig is: voldoende wapens, vervoermiddelen en een goed lopend horloge. Dat is het; niets meer en niets minder. Natuurlijk ook nog een gebrek aan normen en moed. Ik kan me niet voorstellen dat die jihadisten na de aanslagen het gevoel hebben een hoger doel te hebben bereikt. Jammer dat die losers bijna allemaal omkomen bij hun moorden. Wat zou ik graag van ze horen wat dat ‘doel’ is.

(Jihad (Arabischجهاد, djihād) is een begrip uit de islam. Het komt van de Arabische woordstam jhd, dat ‘streven’ betekent. Jihad betekent letterlijk ‘inspanning gericht op het realiseren van een bepaald doel’.) Bron: Wikipedia.

Al jaren heb ik een grote hekel aan complimentjes voor criminelen en oplichters.

Die walging neemt rechtevenredig toe aan de waanzin en stommiteit van de daders. Er is eerder een groot tekort aan hersens nodig om deze beestachtige acties uit te voeren dan dat er behoefte is aan een brein, of zelfs een mastermind.

De daders zijn nog te stom om door te hebben dat ze zich laten gebruiken door frustraten uit het voormalig Iraakse leger. De triomfantelijkheid waarmee ze zich etaleren op sociale media is daarom lachwekkend.

Het blijft onbegrijpelijk: je hebt van je eigen leven helemaal niets gemaakt en besluit dan dat van anderen kapot te maken. Eindig je eigen nutteloze bestaan, denk ik dan, maar laat dat van anderen met rust. Het zal toch niet zo zijn dat je in een god gelooft die rechtvaardigt dat je moorden pleegt.

Plaats een reactie