Helvetische exhibitioniste geeft integratiecursus aan Keulse aanranders

Exhibitionistische narcis Milo Moire geeft integratiecursus in Keulen
Exhibitionistische narcis Milo Moire geeft integratiecursus in Keulen

Die Keulse aanrandingen en berovingen afgelopen jaarwisseling mogen niet meer voorkomen, vinden alle commentatoren. Een open deur. Ook open deuren: de daders moeten gestraft worden, en we mogen niet hele groepen – asielzoekers en immigranten – verwijten wat enkelingen doen.

Geen open deur en tamelijk origineel, naïef weliswaar, maar origineel: nieuwkomers moeten bij aankomst getoetst worden op hun waarden en normen en eventueel gedwongen worden een integratiecursus te volgen waarin ze uitgelegd krijgen dat het in onze wereld niet acceptabel is dat vrouwen aangerand, verkracht en beroofd worden.

Uit wat voor landen komen die mensen dat hun zulks geleerd moet worden? Sterker nog: moeten we mensen binnen onze grenzen toelaten die een cursus nodig hebben om te leren dat aanranden en verkrachten niet netjes is?

Milo Moire exhibitioneert zichzelf in Parijs onder het mom van kunst
Milo Moire exhibitioneert zichzelf in Parijs onder het mom van kunst

De eerst les van de integratiecursus werd gisteren in Keulen gegeven door de Zwitserse exhibitioniste Milo Moire, haar narcistische problematiek verhullend achter een kunstenaarsmasker, op het plein voor het centraal station in Keulen waar ze een oproep om respect demonstreerde. Nu maar hopen dat die gefrustreerde Arabische criminelen goed bij de les blijven en niet afgeleid worden door de onderwijzeres.

Ik vrees dat die mannen er geen siliconenbal van begrijpen.

Plaats een reactie