Homo’s zijn abnormale wezens

Iedere keer wanneer die exhibitionistische Gay Pride en de Canal Parade plaatsvindt in de Amsterdamse grachten moet ik denken aan Paul de Leeuw en Peter Janssen, de Vegan Streaker. Augustus 2009 kwam Janssen binnenstormen bij Mooi! Weer de Leeuw om in zijn zwembroekje en met gekalligrafeerd bovenlijf te demonstreren tegen de bio-industrie en de consumptie van vlees.

De Leeuw wist er in al zijn homofiele geilheid wel raad mee, trok de Vegan Streaker op zijn schoot en scheurde hem met veel geweld, Janssen verzette zich, de zwembroek van de kont waarna Janssen compleet naakt uit beeld vluchtte. En wat moesten we allemaal in de studio en thuis om die gekke De Leeuw lachen.

Allemaal? Nee, ik niet.

Ik had en heb nog steeds groot bezwaar tegen die actie van hitsige De Leeuw.

Stel dat een vegan streakster met ontbloot bovenlijf was binnengestormd bij, uit de oude doos, Hennie Huisman en Huisman in al zijn hitsige geilheid de dame op zijn schoot had getrokken en met evenveel fysieke overmacht als De Leeuw bij Janssen haar het bikinibroekje van de kont had gescheurd? Verontwaardiging alom zou Huismans deel zijn geweest en zeer waarschijnlijk einde carrière.

Hoe ik dat weet? Het is alweer minstens 25 of 30 jaar geleden dat diezelfde Huisman bij een liefdadigheidsinzameling op de TV probeerde een vrouw voor geld haar BH af te laten doen. Een idiote actie, die terecht bekritiseerd werd. Huisman gebruikte geen fysiek geweld en trok de dame niet op zijn schoot, maar toch…

Er is maar één conclusie mogelijk: voor die gekke homo’s als Paul de Leeuw gelden heel andere maatstaven. Dat voor Paul de Leeuw andere maatstaven gelden, kunnen we al vele jaren zien in zijn programma’s. De uitzendingen waarin hij niet geile homo-erotische kreten slaakt vormen de uitzondering. De Leeuw kan zich keer op keer weer genitaalgefixeerde onzin veroorloven die van geen enkele heteroseksuele collega geaccepteerd zou worden. En maar lachen om die gekke homo.

Laten we wel wezen: tijdens de wanstaltige, smakeloze boottocht in Amsterdam presenteren LGBT’s zich als maniakale seksverslaafden. Het merendeel mannen met overgewicht in spaarzaam leer en strings. Veel opgepompte sportschooltypes ook. Ik vrees dat wanneer dopingtesten zouden worden gehouden de helft van de bootjes leeg bleef. Mijn bezwaren zijn voornamelijk esthetisch. Het ziet er gewoon lelijk uit.

Wil ik dat tegenhouden? Ben ik daar op tegen? Welnee, ze gaan hun wellustige gang maar. Ik hoef immers niet te kijken. Wat mij betreft is het prima dat ze een uitzonderingspositie afdwingen en dat etaleren onder het mom te strijden voor acceptatie van hun geaardheid.

Maar dan niet klagen wanneer ik tot de slotsom kom dat homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transseksuelen (heel modern transgenders geheten) eigenlijk een beetje gekke mensen zijn voor wie heel andere normen gelden dan voor hetero’s.

Oh ja, en wat die waanzin over genderneutrale plees betreft: laten we eerst eens zorgen voor toegankelijkheid van plees voor mensen met een fysieke beperking, want daar schort het nog heel erg aan. Helaas zijn duizenden landgenoten met een fysieke beperking minder sexy en minder hot dan een handvol transseksuelen.

Ook hier geldt: de grootste schreeuwers staan vooraan in de ‘parade’ en bij de urinoirs.

Plaats een reactie