Is niemand in staat die maffe Hans Middendorp tegen zichzelf te beschermen?

Hans, als je geschoren wordt moet je stil blijven zitten!

Eigenlijk krijgt die idioot Hans Middendorp veel te veel aandacht, maar het moet toch weer even. Om die man is niet heen te komen. Hij heeft blijkbaar een vaste lijn met het Algemeen Dagblad want gisterenavond mochten we op de site van het AD lezen – in strijd met de door de politie geconstateerde feiten – dat maffe Hans ‘tijdens een rondje hardlopen in het Haagse Bos de bezitster van een bijtgraag hondje van zich af had geduwd.’

Bijtgraag hondje? Hansjepansje is helemaal niet door een hond gebeten. Dat wil hij de wereld graag laten geloven als rechtvaardiging voor zijn mishandeling van de hondeneigenaresse. Jokkende Hans kletste zich in de pers en voor de rechter helemaal klem over zijn wangedrag in het Haagse Bos. Pas een week nadat hij daar een vrouw zo hard tegen de grond werkte dat ze drie maanden later nog steeds onder para-medische behandeling is, bedacht onze Waterschapspartij Pinokkio dat haar hondje hem gebeten had.

Hans, domme Hans, volhardt in deze jokkenbrokkerij, en hij gaat in hoger beroep tegen de boete wegens mishandeling puur uit ideële overwegingen: ,,Het gaat mij niet om het geld voor de boete’’, laat hij in een reactie op zijn besluit weten, ,,maar mijn reputatie is enorm beschadigd. De rechter zei in haar vonnis: ‘Iedereen moet veilig in het bos kunnen lopen’. Ik vind dat dat ook moet gelden voor hardlopers.’’ (bon: AD 15 aug 2017)

Oh, dus zo zit het. Hans molesteerde een mevrouw uit zelfverdediging. Zijn sjoggende veiligheid was in het geding en Hans kon niet anders dan zich verdedigen.

Maar, wacht eens eventjes: hier wringt volgens mij Hans’ joggingschoen. Hij heeft de vrouw niets gedaan, ze viel uit zichzelf toen ze achteruit liep en hij raakte haar slechts met zijn vingertoppen aan, terwijl hij zich als 58-jarige man ernstig bedreigd voelde in het het bos.

De man verdient lof, niets dan lof. Ondanks de voor hem bedreigende situatie in het donkere bos, beheerste hij zich als een gentleman en verweerde zich slechts met zijn vingertoppen tegen de agressie van vrouw en hond. De man moet geen boete hebben, maar een koninklijke onderscheiding, wat een toonbeeld van zelfbeheersing. Hans werd ernstig bedreigd en deed helemaal niets…nou ja, bijna niets.

Hans, help mij en leg mij eens uit:

  1. je voelde je onveilig in het bos en gaat in hoger beroep omdat je vindt dat de veiligheid van sjoggers in het Haagse Bos gegarandeerd moet worden;
  2. ondanks deze aanval op je veiligheid heb je je ingetogen en zonder werkelijke fysieke agressie beschermd tegen hond en vrouw;
  3. desondanks smakte de vrouw tegen de grond en heeft ze na drie maanden nog fysieke klachten.

Zie je echt niet de ongerijmdheid en tegenstrijdigheid van je blaten in de pers en in de rechtszaal?

Is er werkelijk niemand in de omgeving van vuilniszak Hans Middendorp die deze sneue man tegen zichzelf kan beschermen?

Plaats een reactie