Islamitische selectieve verontwaardiging.

We gaan niet weer het hele rijtje opsommen. Geen zin om zout te wrijven in open wondes. Bovendien we weten het allemaal zo langzamerhand wel. New York, London, Madrid, Nice, Brussel, Parijs, München….alles bij elkaar duizenden doden en dat allemaal uit naam van de islam, Allah, Koran en..oorverdovende stilte vanuit de moslimwereld. Heel af en toe hoor je in een uithoek een fluisterend protest.

Je zou denken en verwachten dat alle goedwillende moslims, de jihadisten vormen toch een minderheid, in luid protest de straat op zouden gaan. Hetzelfde protest dat ze laten horen wanneer een Deense tekenaar schertsplaatjes maakt van de woestijnproleet, oeps typefout…ik bedoel natuurlijk woestijnprofeet, of wanneer een Engelse schrijver een boek schrijft over de keerzijde van de islam De Duivelsverzen. Dan komen alle islamieten als ratten uit alle holen en schreeuwen zich schor over de belediging van de islam en hun geliefde profeet. Alsof moorden uit naam van koran en allah niet een veel grotere belediging is van het geloof der liefde. Maar ja, als je gaat protesteren tegen die sadistische moorden door jihadcriminelen, dan loop je natuurlijk ook als moslim het risico dat het jihadistische tij zich tegen je keert en je kan veel van moslims, goedwillende burgers of jihadisten, zeggen maar niet dat ze dapper zijn. Kijk maar naar die laffe moorden in Europa afgelopen twee jaar, met weer een dieptepunt gisteren toen twee ‘soldaten van de islam’ een priester van 86 jaar de strot doorsneden. Dappere dodo’s!

Principes zijn principes. Je mag binnen de islamitische kliek kritiekloos uit naam van dat achterlijke geloof, want gebaseerd op vroeg-middeleeuwse regeltjes, onschuldigen vermoorden, maar hel en verdoemenis wacht je wanneer je ook maar iets zegt over god, profeet of koran.

De moslims sluiten nu weer de rijen en houden de rug recht omdat in een onschuldige kinderserie tussen allemaal snippers papier en boekbladen een blad uit de koran naar beneden dwarrelt. Alleen moslims met haviksogen zien het. Voor werkelijke beledigingen van hun geloof door sadisten houden ze hun ogen stijf gesloten, maar oh wee als er maar een schijn van belediging van de koran te bespeuren is. Ik vraag me sowieso af hoe je een door mensen bedacht en gedrukt boek kan beledigen, maar dat terzijde.

Islamophobic?

In die kinderserie over Sam de brandweerman was dus twee jaar geleden een koranpagina te zien. Kom op moslimmakkers, in verzet! Rug recht, schouders naar achteren, borst vooruit en digitaal in colonne opmarcheren naar het productiebedrijf HIT Entertainment. Dat bedrijf kon natuurlijk maar één ding doen: de gewraakte aflevering van de kinderserie onmiddellijke uit de roulatie nemen en de ‘daders’ straffen. Je moet er toch niet aan denken dat die zo overgevoelige, verdraagzame, kwetsbare, goed-geïntegreerde, respectvolle moslims verdriet gedaan wordt.

Zo, dan kunnen de moslims weer over tot hun orde van de dag en stilzwijgend moslimgeweld tegen andersdenkenden en bejaarde priesters tolereren.

Je kan je immers niet over alles druk maken.

Plaats een reactie