Jan Simons, SGP, pleit voor vermoorden Geert Wilders

Jan Simons pleit voor vermoorden Geert Wilders

Gisteren onderging mijn weerzin tegen iedere vorm van religieus fundamentalisme een stevige boost doordat Jan Simons, voorzitter van de Staatkundig Gereformeerde Fractie in Molenwaard (gemeente in de bible belt ten zuiden van Rotterdam) op Twitter pleitte voor het vermoorden van Geert Wilders.

Zo werkt fundamentalisme, of het nu uit gristelijke of islamitische hoek komt: tegenstanders moeten bij voorkeur ausradiert worden. Moet dat met geweld? Het zij zo. Het doel heiligt (sic) de middelen.

Jan Simons uit Molenwaard maakt daarop geen uitzondering, want zaterdag 18 februari 2017 smeet hij een tweet de lucht in waarin hij dwingend voorstelt Wilders zonder bewakers de straat op te sturen, want die bewaking kost ‘bakken met geld’.

Is dat zo? ‘Bakken met geld’ is altijd een relatief begrip. Ik ben er van overtuigd dat christenhond Jan Simons alle subsidies die naar het vermaledijde bijzonder, voornamelijk gristen, onderwijs gaan nooit zal omschrijven als ‘bakken vol geld’. Laat IK dat nu wel bakken vol weggegooid geld vinden. Subsidies voor fantasieën; hoe bedenk je het!

Als de bewaking van een al meer dan 12 jaar ernstig bedreigde politicus deze Molenwaardse christenhuichelaar, want de bek vol over naastenliefde, te veel kost, dan weet ik prima waar dat geld vandaan te halen: bij de christelijke bipolaire psychiatrische patiënten die op zaterdag op sociale media oproepen tot moord en op zondag met hun kolenboerenzwarte pak aan en de bijbel onder de arm zitten te murmelen in hun lokale kerkje.

Om met Jan Blokker te spreken: “Je hoort mij niet klagen als ze de mariniers erop af sturen!”

Plaats een reactie