Liegende Chaka Laguerre, juriste-stagiaire Internationaal Gerechtshof moet Nederland verlaten

DEZE vrouw zegt het slachtoffer te zijn geworden van racisme en politiegeweld, maar wat is er van waar?
DEZE vrouw zegt het slachtoffer te zijn geworden van racisme en politiegeweld, maar wat is er van waar?

Zullen ze in Jamaica en bij het Amherst College nog steeds zo trots zijn op deze pathologisch liegende nep-juriste, want laten we wel wezen: wanneer je als juriste stage loopt bij het prestigieuze Internationale Hof van Justitie in Den haag, zo prestigieus dat je met deze stageplek prominent in het plaatselijke jokkebrokje komt, dan mag er van je verwacht worden dat je cum-laude van je schooltje kwam en bovendien een rolmodel bent dat schittert door integriteit.

Ben je werkzaam bij het Internationaal Hof van Justitie en niet integer, dan heb je daar vanzelfsprekend helemaal niets te zoeken.

Chaka Laguerre die maar wat graag pronkt met haar door de natuur geschonken koppie en met haar – ook natuur of Tupperware? – omvangrijke borstpartij had 26 januari in Den Haag niet het geduld braaf te wachten bij het voetgangersstoplicht en stapte met de fiets aan de hand door rood licht. Twee Haagse dienders zagen dat een stadsbus rakelings langs haar reed en spraken Miss Jamaica aan op haar onverantwoorde, gevaarlijke gedrag.

Niets bijzonders zou je denken. Oorlogszoekertje Laguerre, what’s in a name, dacht daar heel anders over en stapte parmantig, de dienders arrogant negerend door.

Er zat voor de hermandad niets anders op dan haar met de auto na te rijden, uit te stappen en haar nogmaals aan te spreken. Daar had het Jamaicaanse juridische licht ook geen boodschap aan en wederom stapte ze parmantig door. De politie kon niets anders doen dan haar fysiek staande houden. Dat gebeurde zonder haar aan te raken, maar door de fietsmand beet te pakken. Het zal duidelijk zijn: ook hier wilde Chaka Laguerre zich niet bij neerleggen. Tsa, en dan escaleert zoiets. Alhoewel: uit de camerabeelden blijkt dat beide agenten zich van begin tot eind rustig en beheerst gedragen hebben. Dat kan niet van Laguerre gezegd worden. Ze bond de strijd aan met de agenten. Met één handboei om werd ze uiteindelijk in de politieauto geduwd en meegenomen naar het bureau.

Wat de camera niet zag, wist jokkende Chaka een dag later wel wereldkundig te maken via haar Facebook account. Ze zou geslagen en geschopt zijn, de agenten hadden haar tegen de grond gewerkt en waren op haar gaan staan, de politie gebruikte buitensporig geweld, de deur van de auto werd dichtgesmeten terwijl haar been er tussen zat. En waarom deden die agenten dat: RACISME. Puur racisme en niets anders. Gorgeous tits uit Jamaica haalde met deze hoax zelfs buitenlandse kranten en kon op Facebook honderden steunbetuigingen ontvangen  over die smerig racistische Haagse politie.

Dat liet de politie niet op zich zitten. De politie bleef ook in reactie op de leugens van deze ‘dame’ uiterst beheerst. De camerabeelden waaruit blijkt dat niets, maar dan ook niets van het pakket leugens van Chaka Laguerre enige waarheid bevatte werden niet online gezet. De politie weigerde te doen wat Chaka deed en haar publiek voor schut zetten. Nee, een selecte groep journalisten werd uitgenodigd om de camerabeelden te bekijken. Bovendien diende de politie een klacht in bij het Internationale Hof van Justitie. Dat Hof heeft excuses aangeboden aan de politie. Nu Chaka Laguerre zelf nog.

Voor de politie is de kwestie afgedaan. Dom van ze.

Het kwaad is natuurlijk al geschied. In meerdere Engelse kranten is te lezen over het racisme bij de Haagse politie. Zet dat maar weer eens recht.

De onbetrouwbare, liegende juriste heeft haar leugenverhaal van Facebook verwijderd.

Natuurlijk had de politie aangifte moeten doen tegen deze mevrouw wegens laster – want leugens – en het Hof had haar stage met onmiddellijke ingang moet stoppen.

Het valt mij steeds vaker op dat ‘racisme’ schreeuwers zelf zo racistisch als de pest zijn.

Het land uit met dit engerdje.

Om met Henk Spaan te spreken: “VUILNISMAN, MAG DEZE ZAK OOK MEE!”

Plaats een reactie