Minkukel Michiel van Haersma Buma vertrekt met schandalig duur feestje

https://www.raadopenbaarbestuur.nl/actueel/nieuws/2017/10/02/afscheidssymposium-michiel-van-haersma-buma-en-rfv

We meldden al eerder wat een nep-manager en minkukel die Dijkgraaf Michiel van Haersma Buma is. Een man die alle gevoel voor wat leeft in de maatschappij volledig kwijt is en het zelfs presteerde als supporter naar de rechtbank te komen waar zijn waterschapswethouder Hans Middendorp moest verschijnen vanwege geweldpleging tegen een hondenbezitster. Van Haersma Buma realiseerde zich blijkbaar geen moment dat gepaste afstand tot na de uitspraak door de rechter de enig juiste keuze was.

Middendorp werd wegens geweldpleging veroordeeld, maar gehandhaafd als lid van het Algemeen Bestuur van het hoogheemraadschap van Delfland en als vice-voorzitter van het landelijk bestuur van de Algemene Waterschapspartij (AWP). Zo zijn blijkbaar de manieren. Dat wordt wat straks met de nieuwe verkiezingen voor het waterschap. Dat partijtje kan er op rekenen dat de kwestie Middendorp dan weer actueel wordt.

Ik schreef 15 augustus 2017 al dat deze meneer Van Haersma Buma op diende te stappen. Nu gebeurt dat eindelijk, geheel volgens de mandarijnen-VVD mores met een veel te duur feestje. Liefst € 50.000,00 is uitgetrokken om een vuilniszak met Van Haersma Buma langs de weg te zetten en door de gemeentereiniging op te laten halen.

Walgelijk

Plaats een reactie