Nederlandse rechter allochtonenknuffelaar

Een werknemer kan niet met zijn handen van een vrouwelijke collega af blijven. De vrouw klaagt bij de werkgever. Een chef roept de man op het matje. Deze weigert te komen voor een gesprek en krijgt te horen dat hem ontslag wacht. De chef wordt voor ‘vuile flikker’ uitgescholden. Werkgever besluit: ontslag op staande voet.

Werknemer maakt via de rechter bezwaar. Deze besluit in al zijn allochtonenknuffelwijsheid dat ontslag op staande voet een te zware straf is. Bovendien mag de werkgever de arbeidsovereenkomst niet ontbinden en moet achterstallig loon betalen omdat hij er rekening mee had moeten houden dat de wriemelaar ‘jong en allochtoon’ is.

WAT!!!

Dus: je bent jong en allochtoon, zit met je gretige klauwen aan een vrouwelijke collega, scheldt de baas die je wil spreken verrot en kan niet ontslagen worden omdat een rechterlijke allochtonenneuker vindt dat je gedrag geaccepteerd moet worden alleen al omdat je allochtoon bent.

Deze rechterlijke motivatie stemt tot nadenken. Als je deze bizarre redenering volgt, betekent dit dat een autochtone medewerker bij dergelijk gedrag wel ’terug gezet kan worden in de arbeidsmarkt’.

Hopelijk komen de klootzakken die in Keulen tijdens de jaarwissseling hun vieze klauwtjes niet bij zich konden houden en honderden vrouwen aanrandden niet voor zo’n zelfde idiote rechter. Hij zal ze meteen vrijspreken omdat ze jong en allochtoon zijn.

Lekkere wereld.

Plaats een reactie