Op die vent lig ik liever dan op een rol prikkeldraad

Augustus 2016 concludeerde ik al dat homo’s abnormale mensen lijken waar bijzondere normen voor gelden. In die mening werd ik een dezer dagen gesterkt door het commentaar van Gerard Joling – TOP GEER stond op zijn t-shirt – bij het jaarlijkse Europese kitschfestijn, het songfestval.

Joling, ik geef toe dat ik vaak om hem moet lachen, liet geen kans voorbij gaan deelnemers met stevige seksuele connotaties te becommentariëren. Het zijn bijna allemaal lekkere kerels en jongens die deelnemen in de Oekraïne. Over een jong ogende Oostenrijkse deelnemer was het: “Zijn balletjes zijn nog niet ingedaald” en over een ander: “Daar lig ik liever op dan op een rol prikkeldraad”.

Hoor ik op de TV lesbische vrouwen dergelijke taal uitslaan wanneer ze commentaar geven op vrouwelijke zangeressen? Nooit!

Stel dat een hetero commentator zich zoals Joling uit zou laten over vrouwen (of een vrouwelijke commentator over een zanger zou zeggen: “Ik heb liever dat hij op mij ligt dan een rol prikkeldraad”).

Mag ik voorspellen: einde carrière en een paginagrote ingezonden brief, ondertekend door 130 vrouwen waarin gepleit wordt voor de financiële ondergang van het medium waarin/op deze verderfelijke taal werd uitgeslagen.

Maar, voor homo’s gelden andere standaards en over homo’s als Geer, Goor, of De Leeuw durft het correcte wereldje geen kritisch geluid te laten horen wanneer ze genitaal gefixeerde nonsens uitslaan.

Er resteert één conclusie: homo’s zijn abnormale wezens.

Alhoewel……ik kom dergelijke homo’s in mijn kennissenkring niet tegen. Gelukkig.

Plaats een reactie