Tanja Nijmeijer – ‘Als je ontsnapt maken we je af en zal je gezin je lichaam nooit vinden’

NOS Nieuws 1 juni 2019: https://nos.nl/artikel/2287104-als-je-ontsnapt-maken-we-je-af-en-zal-je-gezin-je-lichaam-nooit-vinden.html

De jarenlange gijzeling van de Groningse vogelaar Ewold Horn is fataal afgelopen. Horn zou volgens de Filipijnse autoriteiten zijn omgekomen in een vuurgevecht tussen het leger en de gijzelnemers van terreurorganisatie Abu Sayyaf. De verschrikkelijke afloop grijpt Jan-Vincent Meertens aan. Hij werd in 1988 in Colombia ontvoerd door guerrillastrijders van de M19. In het programma Nieuws en Co op NPO Radio 1 deed Meertens zijn verhaal:

Ik volg het nieuws over ontvoeringen met extra aandacht. Het is een ingrijpende gebeurtenis in mijn eigen leven geweest. Ik ben zelf ook door het leger bevrijd, dus ik kan me de situatie die ontstaan is bij de schietpartij voorstellen. Dat is de afloop die je niet wenst.

(Tot zover het NOS-Nieuws. Verder te lezen op https://nos.nl/artikel/2287104-als-je-ontsnapt-maken-we-je-af-en-zal-je-gezin-je-lichaam-nooit-vinden.html)

Als ik dit lees en ook toen ik dat bericht deze week las over de dood – moord op – Ewald Horn door de vuilaards van Abu Sayyaf, moet ik iedere keer weer denken aan die Achterhoekse domoor Tanja Nijmeijer die zich gemotiveerd door haar in sociale bewogenheid gesublimeerde puberale geilheid op stoere mannen met baarden aansloot bij de Colombiaanse FARC.

Niks sociale bewogenheid, een smoes, maar hitsigheid over die criminelen in militair uniform die jarenlang de democratisering van Colombia blokkeerden om hun handel in drugs te faciliteren.

Tanja Nijmeijer was niets anders dan een drugsbaronnensletje dat de vrijwel complete Nederlandse pers een waas voor de ogen toverde.

Ja, wat wil je ook: zo’n knap koppie met haar Ilse de Lange accentje. Het schatje dat zich geheel vrijwillig in ging zetten voor die arme onderdrukte Colombiaanse bevolking.

Alle Colombia omringende landen maakten de afgelopen vijftig jaar stap voor stap vorderingen richting een democratisch systeem volgens westers model. Behalve Colombia, want daar waren de zogenaamd socialistische FARC en M19 actief om het onderdrukte volk te redden.

En hoe deden M19 en de FARC dat: via onderdrukking en geweld.

Lees de ‘waarheid’ achter de FARC en de Gelderse seks slavin op: toncremers.nl/tanja-nijmeijer-farc-heeft-democratisering-colombia-met-30-jaar-vertraagd/

Ik mag toch wel hopen dat het OM mevrouw Nijmeijer meteen in de boeien slaat als ze zich aan de Nederlandse grens meldt. Het kan niet anders of er is een internationaal arrestatiebevel net als voor de simpele zielen die zich aansloten bij IS…of vergis ik me?

Plaats een reactie