Ybeltje Berckmoes en de policor tafel bij Jinek

Dezelfde dag waarop de Britse denktank Chatham House naar buiten trad met een Europees onderzoek waaruit bleek dat meer dan de helft van de Europeanen niet langer bereid is immigranten te verwelkomen, liet VVD kamerlid Ybeltje Berckmoes bij een BNR-radio interview het achterste van haar tong zien en verklaarde dat de Europese grenzen dicht moeten voor jonge Noord-Afrikaanse mannen die proberen te migreren naar Europa.

Ybeltje Berckmoes nuanceerde feitelijk de bevindingen van Chatham House. Wat meer dan de helft van de Europeanen denkt, mag Ybeltje Berckmoes niet onder woorden brengen. Haar fractievoorzitter in de Tweede Kamer, Halbe Zijlstra (wat zou die leugenaar spoedig op zijn bek gaan), haastte zich om sarcastisch te verkondigen dat iedereen nu kan begrijpen waarom Ybeltje Berckmoes niet op de kieslijst staat in maart. Als het om deze mening is, dan maakt Zijlstra duidelijk dat van de VVD de komende jaren geen oplossing voor deze migratie van criminelen te verwachten is.

De onvermijdelijke Peter Ranzig de Vries, de even onvermijdelijke advocaat Plasman, Hugo Borst en Stella Bergman, aan tafel bij Jinek, sloten de politiek correcte rijen en lieten allemaal weten dat Ybeltje Berckmoes over de schreef was gegaan in het interview. ‘Ze kan zo terecht bij de PVV’ werd gegrapt. Laten we wel wezen aan zo’n policor tafel gaat natuurlijk iedereen bij voorbaat er vanuit dat niemand, maar dan ook helemaal niemand iets voelt voor het gedachtegoed van de PVV. Ook Jinek niet, desgevraagd door Hugo Borst. Ik vond in haar ontkenning iets te veel twijfel zitten. Overviel de vraag haar, of durfde ze niet te zeggen wat ze werkelijk dacht? Een politiek correct gezelschap beoordeelt de PVV niet op de merites van beweringen en standpunten, maar jaagt die club over de kling, ongeacht wat gezegd en gedaan wordt. Als je eenmaal fout bent in de ogen van moraalridders, dan ben je integraal fout.

Als aan de babbeltafel van Jinek gezegd wordt dat je zo kan aansluiten bij de PVV, dan ben je blijkbaar pas echt fout. Niemand aan de VARA-tafel had de gore moed te zeggen begrip te hebben voor wat Ybeltje Berckmoes motiveerde, of sterker nog: het op onderdelen met haar eens zijn.

Laat ik het dan maar zeggen. Ik ben het hartstikke met Ybeltje Berckmoes eens. De migranten die uit Noord-Afrika naar Europa komen, komen uit veilige landen en hebben helemaal niets te zoeken binnen de Europese asielprocedure. Die migranten geven aantoonbaar veel ellende in asielopvangcentra, in de gemeentes waar die centra liggen – zoals bijvoorbeeld Ter Apel – en zijn keer op keer betrokken bij allerlei vormen van criminaliteit. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. Ze zijn betrokken bij agressie, diefstallen en vooral bij aanrandingen en verkrachtingen. Bij Jinek aan tafel is men allang de ellende van de jaarwisseling 2015/16 in Keulen en andere Duitse steden vergeten. Blijkbaar is aan die tafel nog niet doorgedrongen dat bijna alle aanrandingen en verkrachtingen in Zweden door migranten uit Noord-Afrika gepleegd worden. Blijkbaar is aan die tafel nog niet doorgedrongen dat Spanje stelselmatig door Marokko gechanteerd wordt met criminele Marokkanen. Blijkbaar is aan die tafel nog niet doorgedrongen dat Marokko weigert de criminelen terug te nemen en zelfs een stimuleringsbeleid voert om die etters te droppen in Europa.

De EU vormt op dit onderdeel, niet alleen op dit onderdeel, een slappe hap. Alle EU landen moeten juist de handen ineen slaan en desnoods Marokko volledig isoleren en boycotten tot dat land bereid is zijn verantwoordelijkheid voor Marokkaanse etters te nemen. Mutatis mutandis: Algerije.

Ybeltje Berckmoes sprak in het BNR-Radio interview over Eurabia dat aan het ontstaan is. Geen speld tussen te krijgen, ook niet aan de Jinektafel. Ybeltje Berckmoes toonde moed. Moed die bij het Varablondje en haar gasten volledig ontbrak. Om te variëren op Gerard Reve: aan tafel bij Jinek spraken ze allen politiek-correct; thuis, in het geniep, vinden ze dat het een stuk aangenamer en veiliger zou zijn zonder de Noord-Afrikaanse instroom van criminelen.

Het kwaad in de wereld wordt gefaciliteerd door de zwijgers. Politiek correct Europa zwijgt over het kwaad van de islamisering en faciliteert die dus.

Arme kinderen en kleinkinderen van de angsthazen aan de Jinek Stammtisch. De stamgasten zijn verantwoordelijk voor de bedorven toekomst van kinderen en kleinkinderen.

Plaats een reactie